Victorie „en fanfare” pentru HCM Roman

HCM Roman a câștigat sâmbătă, 2 aprilie 2016, ora 11:00, partida cu CS Măgura Cisnădie, 30-19 (15-7), fără emoții. Diferența dintre cele două formații a fost evidentă, în condițiile în care Romanul conducea cu 7-1 încă din primele 10 minute.

Romanul a rezolvat rapid soarta meciului, a condus cu 7-1 și 10-2 în debut, iar spre final s-a desprins și la 15 goluri pe tabelă: 29-14 și 30-15. A fost 30-19 la final, într-un meci în care antrenorul Florentin Pera a putut vedea la lucru, și într-un meci oficial, jucătoarele tinere pe care le are în lot.

 

florentin pera1Felicit echipa pentru victoria de astăzi. Am avut șansa să introduc în teren și jucătoarele care au evoluat mai puțin. Victoria este una clara, în favoarea noastră. Mulțumesc fetelor și publicului spectator pentru susținerea de astăzi. Avem speranța că putem lua locul 4 în ligă, ultimul meci va avea loc la Brăila, acolo se va decide soarta poziției noastre în clasament. Desigur, mai depinde și meciul dintre ASC Corona Brașov și HC Dunărea Brăila. Noi suntem în obiectiv, locurile 1-5, însă în fiecare an ne-am dorit să depășim obiectivul propus. Și anul trecut, și acum doi, am am stat la ultimul meci și am reușit. Am încredere în fetele mele, le cunosc foarte bine și știu că atunci când este nevoie se pot mobiliza la maxim„, a declarat Florentin Pera.

 

A fost un joc foarte important, un joc pe care fetele noastre l-au tratat cu mare seriozitate. Felicit echipa pentru jocul prestat, felicit conducerea tehnică. Este un rezultat bine-meritat după tot ceea ce s-a întâmplat astăzi în teren. Am condus ostilitățile de la început până la fluierul final. Este foarte important că am reușit acest rezultat pozitiv și acest joc bun în perspectiva ultimelor trei etape din ligă, acolo unde trebuie să abordăm cu maximă atenție și cu maximă încredere fiecare partidă pentru că stă la îndemâna noastră să obținem 9 puncte din 9 posibile. Ne dorim să obținem un loc cât mai bun până la sfârșitul acestui sezon. Dorim să ne obișnuim suporterii cu locurile fruntașe din clasament, iar, în consecință, vom lupta pentru fiecare punct și pentru fiecare poziție în plus în clasament„, a precizat președintele HCM Roman, Lucian Micu.

 

În următoarea etapă HCM Roman va juca în deplasare la HC Alba Sebeș (etapa a XXIV-a).

 

https://www.facebook.com/roman24online/videos/1160857717299019/

 

Sursă video/declarații: Roman24.ro (https://www.facebook.com/roman24online/)

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *